Bravčová panenka je plnohodnotným zdrojom bielkovín, zároveň patrí medzi chudé druhy mäsa, preto je vhodná aj pri redukcii hmotnosti. Príprava tejto delikatesy vám nebude trvať dlhšie ako 20 minút. Bravčová panenka so zeleninovými špagetami obsahuje v 1 porcii 1 200 kJ.
Bravčovú panenku osolíme, okoreníme a opečieme na jednej polievkovej lyžici oleja z každej strany asi štyri minúty. Mäso zabalíme do alobalu a 10 minút necháme odpočívať.
Škrabkou nakrájame zeleninové špagety. Na jednej čajovej lyžičke rozohriatého oleja krátko opečieme rozdrvený struk cesnaku. Cesnak vyberieme a pridáme cuketové špagety a za stáleho miešania opekáme asi tri minúty.
Osolíme a na záver pridáme šťavu z limety. Pri príprave mrkvových špagiet postupujeme rovnako. Mäso vyberieme z alobalu, nakrájame a podávame spolu so špagetami.